Въпреки че съвсем скоро Риана стана майка за втори път, певицата

...
Въпреки че съвсем скоро Риана стана майка за втори път, певицата
Коментари Харесай

Риана планира мащабно турне и два нови албума

Въпреки че напълно скоро Риана стана майка за повторно, певицата не счита да си почива и към този момент е планирала да се завърне с на сцената с огромно турне и два нови албума . Вторият ѝ наследник се роди през август. По-големият е единствено на 18 месеца.

Явно Риана се усеща по-мотивирана от всеки път, тъй като е подписала контракт за 32 милиона английски лири с " Лайв нейшън " и екипът ѝ в Лос Анджелис работи по програмата. 

Тя към този момент е подготвена с песни за цели два нови албума

Риана беше изоставила музикалната си кариера до предходна година, като отделяше повече внимание на модата и козметиката. Последният ѝ албум " Anti " беше публикуван през 2016 година Оттогава не е имала и турне. Миналата година Риана записа песента " Lift Me Up " за саундтрака на кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ", която получи номинация за премия " Оскар ". Тя беше звездата и на шоуто в паузата сред полувремената на Супербоул.

Певицата още не разкрива какво ще бъде името на новия ѝ албум, само че обществените медии назовават плана #R9, защото това ще бъде деветият студиен албум на Риана. В изявление за New York Times тя сподели: „ Досега беше единствено R9, с помощта на флота. Вероятно ще го нарека по този начин, тъй като ме преследваха с това R9, R9. Как ще приема друго име? " Датата на излизане на албума към момента не е ясна, само че към този момент има записани песни.



Готви ли се към този момент десетият албум?

Преди няколко години се появи доктрина, която предполагаше, че новият албум на Риана в действителност може да бъде двоен албум. Историята обаче може да идва от обстоятелството, че Риана възнамерява десети албум.

В изявлението за ноемврийския брой на Vogue Рири споделя: „ Ще създадем две разнообразни творби на изкуството. Едното ще бъде въодушевено от музиката, с която съм израснала, а другото - за еволюцията си и накъде отивам с музиката. ” 

 
Риана: Това, че станах майка, ми отвори други вероятности

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР